top of page

SPONSOR US

RUOKATIETO

Hyvää Suomesta -merkki on suomalaisten pakattujen elintarvikkeiden alkuperämerkki. Se kertoo suomalaisesta raaka-aineesta ja työstä. Hyvää Suomesta -merkki on käytössä noin 350

 eri elintarvikevalmistajalla, yhteensä liki 12 000 eri tuotteessa. Merkki on vapaaehtoinen ja tuotekohtainen. Työssä on mukana koko elintarvikeketju: maatalous, teollisuus ja kauppa. Kaikille suomalaisen raaka-aineen käyttö tuotteiden valmistuksessa on arvo,

 jonka eteen tehdään töitä joka päivä. Tutustu merkkiin: 

https://www.hyvaasuomesta.fi/

Copy of ruokatieto_esittelykuva.jpg
loimu some.png

LOIMU

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry tukee tänäkin vuonna Viikki-speksin toimintaa!

Loimun jäseninä on niin biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia,

ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita kuin matemaatikoita ja

monia muita. Meitä on Loimussa jo 16500 joista opiskelijoita on huikeat 5000!

Liity oman alasi liittoon tästä: https://www.loimu.fi/

taxylady_somekuva.png

TAXILADY

Viikki-speksi kiittää Taxiladya vuosien mittaisesta turvallisesta ja mukavasta matkasta.

Taxilady Oy on tilausajoihin erikoistunut linja-autoalan perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia matkustuspalveluita kaikenkokoisille ryhmille. Taxilady sopii siis oikein hyvin esimerkiksi järjestöjen ekskursioiden kuljetukseen. Taxiladyllä on erityisosaamista ulkomaille suuntautuviin ryhmämatkoihin. Taxiladylta onnistuvat vaivattomasti ja ammattitaidolla niin lyhyet siirtymiset, kuin pidemmät ulkomaanmatkatkin. Katso lisää: https://taxilady.com

F-MUSIIKKI

F-Musiikki Oy on suurin suomalainen musiikkituotteiden maahantuoja, tukku- ja vähittäiskauppias, joka edustaa pitkäaikaista osaamista, perinnettä ja brändiä alallaan. Tuotevalikoimaan kuuluvat maailman johtavien soitinvalmistajien pianot, kosketinsoittimet, akustiset soittimet, bändisoittimet, pro audio-tuotteet, mikserit, nuotit sekä musiikkiohjelmistot. Tervetuloa tutustumaan myymälöihin tai verkkokauppaan www.f-musiikki.fi!

glitternisti_glitterlips(3).jpg

GLITTERNISTI

"Glitternisti will cover you in glitter! Glitternisti on ensimmäinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut glitteriin. Joten ei ole mitään mitä emme tietäisi glitteristä ;) Glittermeikkejä, glittertatskoja, glitterparta, glitter bodypaint - you name it! @glitternisti"

UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston, Hankenin sekä Taideyliopiston yhteinen liikunta- ja hyvinvointipalveluorganisaatio. Tarkoituksenamme on edistää hyvinvointia yliopistoyhteisössä ja yhteiskunnassa lisäämällä yksilön tietoutta omasta hyvinvoinnistaan mahdollistamalla liikunnan harrastaminen ja luomalla liikuntamyönteistä ilmapiiriä.

UniSport tarjoaa liikunnallisia elämyksiä kaikenikäisille- ja kuntoisille liikkujille viidessä toimipaikassa Helsingissä ja Espoossa. Ovemme ovat auki sekä yliopistolaisille että kaikille kaupunkilaisille. UniSport on kohtauspaikka, jossa suorittaminen jää vähemmälle ja kokemukset korostuvat. Tärkeintä meille on hyvä fiilis!

Meillä pääset liikkumaan monipuolisesti eri liikuntamuotojen parissa kuntosaliharjoittelusta palloiluun ja joogasta tehotreeniin. UniSportista löytyy jokaiselle jotakin: voit olla vasta-alkaja, me opastamme ja ohjaamme sinut alkuun. Saatat olla myös liikuntakonkari, silloin tarjoamme sinulle kattavat puitteet harrastuksellesi ja haastamme sinut kokeilemaan uutta! Tervetuloa niin perinteisten kuin viimeisimpien liikuntatrendien maailmaan!  Käytä palveluitamme kuten haluat ja löydä oma tapasi liikkua. Me vaalimme hyvinvointiasi.

UniSport on enemmän kuin liikuntaa.

Odotusaula_asiakkaat_yhteösöllisyys_vaaka.jpg
bottom of page